Pretpark op T-shirt

T-shirts met illustraties van Parkplanet4kids 

De vrolijke pretparkillustraties van kinderwebsite Parkplanet4kids.nl zijn vanaf nu verkrijgbaar op T-shirts!

Een muizenachtbaan, een vrijevaltoren, een wildwaterbaan met boomstammen, een spookhuis, een hangende achtbaan, een wildwaterbaan met ronde boten en vliegtuigjes. De website Parkplanet4kids.nl staat vol vrolijke illustraties van ontwerper Frank van der Heijden. En in al die pretparkattracties zitten enthousiast lachende en juichende kinderen. De tekeningen van Van der Heijden stralen pure pret uit.

In 11 vrolijke kleuren

De illustraties van Parkplanet4kids zijn nu ook verkrijgbaar op T-shirts voor kinderen. De T-shirts zijn van hoge kwaliteit, hebben een perfecte pasvorm, worden uitstekend bedrukt en zijn duurzaam geproduceerd. De pretparkshirts zijn naar keuze verkrijgbaar in wit of zwart, of in elf frisse kleuren. En heel belangrijk: ze zijn reclamevrij. Behalve één van de zeven illustraties staat er geen tekst of logo op het T-shirt.

Illustratie van Parkplanet4kidsOp voor- of achterkant

Deze unieke kinder-T-shirts zijn verkrijgbaar op de website van illustrator Frank van der Heijden. Je kiest natuurlijk zelf de kleur, maat en tekening, maar je bepaalt ook of de illustratie op de voor- of de achterkant van het shirt komt. Zelfs twee verschillende illustraties – op voor- én achterkant – is tegen een meerprijs mogelijk.

Voor kinderen tot en met 8 jaar

De pretpark-T-shirts zijn te koop in maten voor kinderen tot en met circa 8 jaar. Ga naar de website om ze te bekijken en te bestellen. Ben je geen kind meer, maar wil je toch een pretparkshirt? Geen probleem, met de shirtdesigner heb je er zo één in elkaar gezet! De illustraties kunnen ook geplaatst worden op tal van andere producten, zoals mokken, keukenschorten, sportkleding en caps.

> Bestel pretpark-T-shirts voor kinderen
> Maak je eigen T-shirt voor een volwassene 

2017 © Illustraties: Frank van der Heijden